Uptime signerer millionkontrakt med spansk verft

16.12.15

Uptime International har signert avtale med det spanske verftet Astilleros Gondan for levering av en bevegelseskompensert gangvei med trinnløs justerbar pidestall. Service fartøyet(SOV) er designet av Rolls Royce i tett samarbeid med Østensjø Rederi og verftet Astilleros Gondan.


Det er lagt stor vekt på cargo logistikk i designet og en har nå muligheten til å frakte last direkte fra varelager under dekk via heis opp til Uptime gangveien og deretter gjennom denne til vindmøllene. Fartøyet som Uptime gangveien skal monteres på kan huse 40 teknikere i tillegg til et mannskap på 20 og eies av Østensjø Rederi. Fartøyet vil ha base i Grimsby i UK og vil gå i oppdrag 1. September 2017 i vindfarmen Race Bank som driftes av Danske Dong Energy.

Det at en nå bruker Uptime gangveien for å frakte verktøy, utstyr og lettere last gjør at en i stor grad kan frigjøre seg fra bruk av kran, dette forenkler logistikken og ikke minst optimaliserer tidsbruken i forhold til tidligere arbeidsmetoder.

Uptime har også inngått to kontrakter for mindre passive gangveier. Kontraktene er inngått med australske Tensa og nederlandske Lagendijk. Begge disse mindre gangveiene produseres lokalt i samarbeid med Undertun Industri AS og er i utgangspunktet tiltenkt å bli brukt innenfor Olje & gass sektoren for mannskapsskifte.

”Det er klart vi blir stolt når vi lykkes med å signere kontrakter i vanskelige tider for offshore bransjen og ikke minst med tanke på at stort sett all vår produksjon utføres i Norge. I tillegg til våre eiere Marine Aluminium som produserer for oss så føler vi det er riktig i disse prosjektene å fremheve ståpåvilje og løsningsorientert holdning av våre samarbeidspartnere Undertun Industri for de små gangveiene og Ulmatec for den justerbare pidestallen", sier Salgs & Markedsdirektør Svein Ove Haugen.

 

Source: Pressrelease Uptime 16.12.2015Back
 
 


 
INTPOW Norwegian Renewable Energy Partners | Design: kingdesign.no | Powered by epiPublisher